关注公众号

招生咨询08:00-24:00

微信公众号

微信小程序

微信扫一扫
在职研究生免费咨询电话
【热点】 什么是在职研究生 在职读研五种方式 简章 报考条件 报考流程 报名时间 学费 考试科目 在职研究生和全日制研究生的区别 同等学力 双证在职研究生 EMBA

2020年同等学力申硕考试英语语法练习指导(七)

来源: 在职研究生招生信息网

时间:2020-06-02

  同等学力申硕考试中,英语考试部分很重要,考生要多加强此方面的练习。以下是为大家整理的2020年英语语法练习题,大家可作为参考练习,考生也不能在复习上掉以轻心哦。

  1、______ , he stayed at home playing computer games.

  A.Having not invited    B.Having not been invited

  C.Not having been invited    D.Not having invited

  2、It must be three months since we last met in London, ______?

  A.won’t itB.mustn’t itC.wasn’t it D.isn’t it

  3、He said that he must go out ______ until he was cured.

  A.no more than    B.no more

  C.none other than    D.no less than

  4、I don’t mind ______ the decision as long as it’s not too late.

  A.you to delay making    B.your delaying making

  C.your delaying to making    D.your delay to make

  5、"Do you mean to take the newspaper or the magazine?"

  "Oh, ______."

  A.either does    B.either will do

  C.each one is good    D.each will be fine

  6、We held a meeting to sum up our experiences ______ we finished the work.

  A.since    B.after    C.though    D.and

  7、There is no ______ the wheel of history.

  A.holding back    B.to hold back

  C.held back    D.hold back

  8、Mr.Wang has come, but we didn't know that he ______ this morning.

  A.wasn't coming    B.came

  C.was coming    D.had come

  9、There is no rule ______ has some exceptions.

  A.that    B.which    C.but    D.what

  10、That is the very person ______ I am looking for.

  A.which    B.that    C.what    D.of whom

  参考答案:

  1、C  2、D  3、B  4、B  5、B

  6、B  7、A  8、C  9、C  10、B

上一篇:2020年同等学力申硕考试英语语法练习指导(八)

下一篇:2020年同等学力申硕考试英语语法练习指导(六)