关注公众号

招生咨询08:00-24:00

微信公众号

微信小程序

微信扫一扫
在职研究生免费咨询电话
【热点】 什么是在职研究生 在职读研五种方式 简章 报考条件 报考流程 报名时间 学费 考试科目 在职研究生和全日制研究生的区别 同等学力 双证在职研究生 EMBA

2020年同等学力申硕考试英语语法练习指导(八)

来源: 在职研究生招生信息网

时间:2020-06-02

  同等学力申硕考试中,英语考试部分很重要,考生要多加强此方面的练习。以下是为大家整理的2020年英语语法练习题,大家可作为参考练习,考生也不能在复习上掉以轻心哦。

  1、He has been to London, and he ______ there again last year.

  A.has been   B.has gone   C.went   D.had been

  2、If you ______ here for a moment, I'll go back to fetch my bag.

  A.will wait   B.have waited   C.are waiting   D.will be waiting

  3、My neighbour ______ the violin; she usually practices at about this time.

  A.practices   B.will practice   C.had practiced   D.is practicing

  4、When I ______ the film started.

  A.seated   B.was seating   C.was seated   D.had seated

  5、I suppose Jack ______ how to get there.

  A.has known   B.knows   C.has been working   D.is knowing

  6、Asia ______ by most experts to be the cradle of human civilization.

  A.has always been considered   B.has been always considered

  C.always has been considered   D.has been considered always

  7、______ they have learned about how to communicate effectively with someone from another culture?

  A.What it is that   B.What it that is

  C.What is it that   D.Is it that what

  8、The boys' father built them a large sand box ______.

  A.to play in   B.to play in it

  C.to play in there   D.in which to play in there

  9、Respect for the law is the foundation of civilized living.______ breaks it will be punished.

  A.Who   B.Whoever   C.No matter who   D.People who

  10、Firstborn children in a family seem to have a stronger desire to succeed ______.

  A.than do later-born children   B.but later-born children do

  C.as children born later   D.if later-born children do

参考答案:

  1、C 2、A 3、D 4、C 5、B 6、A 7、C 8、A 9、B 10、A

上一篇:2020年同等学力申硕考试英语语法练习指导(九)

下一篇:2020年同等学力申硕考试英语语法练习指导(七)