关注公众号

招生咨询08:00-24:00

微信公众号

微信小程序

微信扫一扫
在职研究生免费咨询电话
【热点】 什么是在职研究生 在职读研五种方式 简章 报考条件 报考流程 报名时间 学费 考试科目 在职研究生和全日制研究生的区别 同等学力 双证在职研究生 EMBA

2020年同等学力申硕考试英语语法练习指导(九)

来源: 在职研究生招生信息网

时间:2020-06-02

  同等学力申硕考试中,英语考试部分很重要,考生要多加强此方面的练习。以下是为大家整理的2020年英语语法练习题,大家可作为参考练习,考生也不能在复习上掉以轻心哦。

  1、Fewer and fewer of today's workers expect to spend their working lives in the same field, ______ the same company.

  A.all else   B.much worse   C.less likely   D.let alone

  2、Lillian, public health nurse and ______, was born in Cincinnati, Ohio, in 1867.

  A.society reformer   B.social reformer

  C.who reformed society   D.the social reformer

  3、Especially important to many people ______.

  A.there is legislation against pollution

  B.is legislation against pollution

  C.it is legislation against pollution

  D.legislation against pollution is

  4、Apples of this kind ______.

  A.tastes good   B.tastes well   C.taste good   D.taste well

  5、Please have your doctor ______ that report.

  A.to sign   B.sign   C.signing   D.signed

  6、It is all the ______ for not being generally recognized as such.

  A.dangerous   B.more dangerous

  C.much dangerous   D.too dangerous

  7、The food is to the blood ______ reading is to the mind.

  A.that   B.which   C.like   D.what

  8、______ should help ______.

  A.Strong people/weak one   B.The strong/weak people

  C.Strong/weak   D.The strong/the weak

  9、Recreation is good for everyone; ______ as in all things, we must observe the golden mean.

  A.therefore   B.so   C.but   D.nevertheless

  10、I can't read the sign on the door. Please hold ______.

  A.the light a little closer to it

  B.the light to it a little closer

  C.a little closer the light to it

  D.to it the light a little closer

参考答案:

  1、D 2、B 3、B 4、C 5、B 1、B 2、D 3、D 4、D 5、A

上一篇:2020年同等学力申硕工商财务管理练习题

下一篇:2020年同等学力申硕考试英语语法练习指导(八)