关注公众号

招生咨询08:00-24:00

微信公众号

微信小程序

微信扫一扫
在职研究生免费咨询电话
【热点】 什么是在职研究生 在职读研五种方式 简章 报考条件 报考流程 报名时间 学费 考试科目 在职研究生和全日制研究生的区别 同等学力 双证在职研究生 EMBA

2020年同等学力申硕考试英语语法练习指导(十一)

来源: 在职研究生招生信息网

时间:2020-06-12

  同等学力申硕考试中,英语考试部分很重要,考生要多加强此方面的练习。以下是为大家整理的2020年英语语法练习题,大家可作为参考练习,考生也不能在复习上掉以轻心哦。

  1、It was not until the accident happened ______.

  A.when I became aware of my foolishness

  B.when my foolishness became obvious

  C.that did I realize my own folly

  D.that I became aware of my own foolishness

  2、It was not she ______ was appointed.

  A.of whom   B.whom   C.for that   D.that

  3、It is because she is too inexperienced ______ she does not know how to deal with the embarrassing situation.

  A.so   B.so that   C.that   D.that is why

     4、It was the training that he had as a young man ______ made him such a good engineer.

  A.that   B.so that   C.so   D.which

  5、It is during his spare time ______ John has been studying French.

  A.when   B.that   C.which   D.what

  6、I have ______ at all to write to you.

  A.not time   B.any time   C.only time   D.no time

  7、I'd like a cup of te a Would you ______?

  A.like the kind   B.think the same   C.like such   D.like the same

  8、Since the first space mission, many communication satellites ______.

  A.was launched   B.are launched

  C.have been launched   D.had been launched

  9、By the time the applicant makes up his mind, the offer ______.

  A.will cancel   B.will have been cancelled

  C.will be canceling   D.is can celled

  10、"The opening ceremony has already started." "Look! The flag is ______ now."

  A.risen   B.being raised   C.being rose   D.raising

参考答案:

  1、D 2、D 3、C 4、A 5、B

  6、D 7、D 8、C 9、B 10、B

上一篇:2020年同等学力申硕临床医学专项练习 (1)

下一篇:2020年同等学力申硕考试英语语法练习指导(十)